Ξενοδοχεία στη Μήλο

Μήλος ξενοδοχεία – Ξενοδοχεία στη Μήλο.

Η Μήλος έχει σχήμα πετάλου, υπάρχουν πολλές παραλίες και πολλά καταλύματα (ξενοδοχεία – ενοικιαζόμενα δωμάτια) που καθιστούν τη Μήλο τουριστικό πόλο. Το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου (Παρίσι) βρέθηκε στη Μήλο το 1820 ενώ το αντίγραφο βρίσκεται στο αρχαιολογικό μουσείο της Μήλου στην Πλάκα.

Στη Μήλο θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι ωραία προσεγμένα boutique ξενοδοχεία. Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται στο λιμάνι της Μήλου στον Αδάμαντα, αλλά και άλλα ξενοδοχεία θα βρείτε στη μαγευτική Πολλώνια, στη Πλάκα, στην Τρυπητή και στο Παλαιοχώρι. Τα καταλύματα γενικά στη Μήλο που θα βρείτε ξεκινούν από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, ξενώνες, βίλες και τέλος θα βρείτε ακόμα και camping στην Αχιβαδόλιμνη.

Τα ξενοδοχεία στη Μήλο προσφέρουν όμορφη θέα προς τη θάλασσα για όσα είναι μία ανάσα από τις παραλίες του νησιού και όμορφη θέα με μαγευτικά ηλιοβασιλέματα όσα βρίσκονται στην Πλάκα της Μήλου. Η Μήλος είναι ένα νησί που θα το ερωτευτείτε, θα ερωτευτείτε το νόστιμο φαγητό, τις αμέτρητες παραλίες του και το υφεστιακό τοπίο.

Ετσι λοιπόν για τη διαμονή σας υπάρχουν πολλές επιλογές και σε πολύ καλές τιμές. Τα ξενοδοχεία στον Αδάμαντα της Μήλου είναι λίγα μέτρα από το λιμάνι όπου και βρίσκονται και πολλές ταβερνες, εστιατόρια και λίγα bars. Ακόμα στον Αδάμαντα θα βρείτε τράπεζες, ΑΤΜ, αρτοποιείο, φαρμακείο, mini-market και άλλα. Για πιο ήσυχα θα βρείτε τα ξενοδοχεία στην Πολλώνια με πολύ όμορφα ξενοδοχεία και φυσικά ταβέρνες με πεντανόστιμο ψάρι να φάτε δίπλα από το κύμα! Οι επιλογές και στην Πολλώνια είναι πολλές και μπορείτε να βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει.

Αλλες περιοχές της Μήλου που θα βρείτε ξενοδοχεία ειναι: η Πάχαινα, ο Προβατάς, η Ζεφυρία, το Κλίμα, τα Μανδράκια, ο Τριοσάβαλος, το Παλαιοχώρι, η Αγία Κυριακή και άλλα.

Όποιο ξενοδοχείο και αν επιλέξετε να μείνετε στη μαγευτική Μήλο είναι σίγουρο ότι θα μείνει στη μνήμη σας για πολλά χρόνια ακόμη.

Κάντε κράτηση μέσα από τη http://www.booking.com

ξενοδοχεια στη μηλο