Ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μήλο

Στη Μήλο εκτός από ξενοδοχεία θα βρείτε και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα  σε καλές τιμές που προσφέρουν μεταξύ άλλων ηρεμία, εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και μπαλκόνια με θέα στο Αιγαίο. Τα σημεία όπου θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μήλο κυρίως είναι στον Αδάμαντα, στα Πολλώνια, στην Πλάκα, στην Πάχαινα και στο Παλαιοχώρι. Φυσικά και υπάρχουν και άλλα μέρη που θα βρείτε δωμάτια και studio σε καλές τιμές όπως στο Τριοβάσαλο, στα Μανδράκια, στο Προβατά και στην Αγία Κυριακή.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα studio στη Μήλο είναι όλα προσεγμένα με ιδιαίτερο κυκλαδίτικο στυλ και προσεγμένη διακόσμηση. Και πως να μην ήταν αφού η Μήλος είναι το πιο ερωτικό νησί και πολλά από αυτά είναι ένα βήμα δίπλα από την παραλία. Πολλα studio θα βρείτε στον Αδάμαντα, μέσα στον οικισμό αλλά και στο παραλιακό δρόμο προς Ζεφυρία όπου η θάλασσα βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά.

Επίσης πολλά και ιδιαίτερα studio και διαμερίσματα υπάρχουν διάσπαρτα σε όλο το νησί της Μήλου και όπως και με τα ξενοδοχεία ετσι και με τα δωμάτια υπάρχουν πολλές και όμορφες επιλογές στα Πολλώνια. Στα Πολλώνια θα βρείτε εκτός από bootique ξενοδοχεία, που αναφέρουμε στο άρθρο μας για τα ξενοδοχεία, και πολλά διαμερίσματα και studio με όμορφους χώρους, άσπρο κυκλαδίτικο στυλ, πολλές ανέσεις και σε καλές τιμές.
Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να επιλέξετε το κατάλυμα στη Μήλο που σας ταιριάζει. Αν επιλέξετε να μείνετε στον Αδάμαντα (δηλαδή στο λιμάνι της Μήλου) τα έχετε όλα κοντά σας και δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο μεταφορικό. Στον Αδάμαντα βρίσκονται και οι περισσότερες επιχειρήσεις και η ζωή του νησιού. Θα βρείτε διάφορα καφέ, καταστήματα με είδη δώρων, φούρνους, εστιατόρια, ταβέρνες και bar που σερβίρουν cocktail με πανοραμική θέα στο λιμάνι. Επίσης από τον Αδάμαντα ξεκινούν πολλά εκδρομικά πλοία που διοργανώνουν εκδρομές προς το Κλέφτικο και άλλους προορισμούς της Μήλου.
Αν επιλέξετε να μείνετε κάπου εκτός του Αδάμαντα και θέλετε να γυρίσετε το νησί  θα χρειαστείτε κάποιο μεταφορικό. Οι εταιρείες που νοικιάζουν είναι αρκετές και νοικιάζουν από μικρά αυτοκίνητα έως και πιο αγωνιστικά αυτοκίνητα για τους δύσκολους δρόμους του νησιού (βλέπε Θειωρυχεία και δυτική Μήλος).
Γενικά υπάρχει και το λεωφορείο του νησιού αλλά αν μείνετε κάπου εκτός του Αδάμαντα καλό θα ήταν να έχετε ένα δικό σας μέσο για να έχετε για βάση το ξενοδοχείο που θα επιλέξετε και όλη την υπόλοιπη μέρα να γυρίζετε στον πανέμορφο νησί της Μήλου.
Οποιο ξενοδοχείο ή κάποιο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα κι αν επιλέξετε στην Μήλο το μόνο σίγουρο ότι η Μήλος θα μείνει στην καρδιά σας για πολλά χρόνια!

μηλος ενοικιαζομενα δωματια